Slik sikrer du din nettbank og kjøp på nettet med Bitdefender

Bitdefender Safepay er en effektivt og gratis tilleggsmodul laget for å gi deg programvareverktøy til å foreta sikre transaksjoner på nettet f.eks. pålogging på nettbanken din eller innkjøp i en nettbutikk, idet Bitdefender Safepay hindrer alle trusler på nettet i å få tilgang til dine betalingsdetaljer og siden misbruke disse.

Første gang du starter Bitdefender Safepay vil det gjennomføre en dyptgående analyse av systemet ditt for å fastslå tilstedeværelsen av alle former for søppelprogramvare som potensielt ville kunne være en risiko for deg. Når denne analysen er fullført kan du begynne å arbeide med Bitdefender Safepay, som vil generere et beskyttet systemmiljø i form av en sikret nettleser og et virtuelt tastatur, hvor du kan gjennomføre alle transaksjoner uten å måtte bekymre deg om nysgjerrige tredjeparter.

Bitdefender Safepay gjør at du kan få adgang til hjemmesider, ikke bare nettbutikker, samt foreta sikre innkjøp, idet modulen hjelper deg med å være på vakt med hensyn til identitetstyveri og nettfisking ved å sikre alle former for informasjon som du utveksler og hindrer personer med dårlige hensikter i å få adgang til denne informasjonen.

Det virtuelle tastaturet som Bitdefender Safepay gir deg tilfører et lag av sikkerhet ved proaktivt å håndtere tilstedeværelsen av tastloggere eller lignende søppelprogramvaretrusler på datamaskinen din, noe som spesielt er nyttig når du taster inn dine kredittkortdetaljer eller annen slik personfølsom informasjon.

Via innstillingene i Bitdefender Safepay kan du manuelt konfigurere hvilke hjemmesider hvor du vil tillate oppsprettsvinduer, akkurat som du kan velge de skannefiltrene du ønsker å bruke når du blar rundt på Internett (søppelprogramvare, nettfisking, bedrageri, utroverdig, søppelpost). Ytterligere kan du konfigurere kunde-, mellomtjener-/proxyinnstillinger for ytterligere å øke sikkerhetsnivået på datamaskinen din.

Bitdefender Safepay er et pålitelig og brukervennlig program som har til formål å hjelpe deg med å være trygg mot alle farer på nettet. Det er i høy grad gunstig for deg hvis du har for vane å gjennomføre en mengde nettoverføringer, og ønsker å hindre alle i å rette oppmerksomheten mot dine betalingsdata.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0