Bitdefender Antivirus til Mac

Står du og mangler et nytt antivirusprogram til din iMac eller MacBook, kan du med fordel undersøke hvilke muligheter du har med antivirusprogrammet Bitdefender. For med Bitdefender får man ikke kun et helt alminnelig antivirusprogram – man får i det store hele et sikkerhetsunivers som kan ta hånd om din sikkerhet i kampen mot nettkriminalitet og uvelkomne datasnokangrep. I artikkelen kikker vi på, hvilke forskjellige sikkerhetsventiler og -funksjoner du har som forbruker hvis du sitter på en datamaskin eller annen enhet fra maskinvareprodusenten Apple.

Bitdefender vinner den internasjonale sikkerhetstesten

I kampen om trygg ferdsel på det store internettet undersøkes det årlig hvilken sikkerhetsløsning og hvilket antivirusprogram som skaper de tryggeste rammene for forbrukerne. Man må da i stor grad kunne si at Bitdefender kvalifiserer til å være en av verdens aller sikreste løsninger, når man kikker på de seneste års resultater av disse testene.

Bitdefender Antivirus til Mac

Så sent som i juni 2018 vant Bitdefender faktisk AV-s test og var det antivirusprogrammet som tar best vare på din sikkerhet. Det er en kjempeheder, og da testen gir en poengsum basert på en gjennomsnittlig ytelse, er det ikke til å kimse av. Andreas Marx, direktøren for AV-testen, sier i denne anledningen at Bitdefender med sin anti-søppelprogramvare for Mac faktisk får 100 %, hvilket må sies å være noe av en prestasjon. Det gir da også en indikator om at Bitdefender nok ikke tar helt feil, når de påstår at de er blant verdens ledende hva antivirusprogrammer gjelder.

100 % sikkerhet med Bitdefender

Det faktum at Bitdefender skaper helt trygge rammer for deg når du surfer på Mac-en din, gir deg friheden til å få fordelen av alle de funksjonene på nettet som Apple tilbyr. I stedet kan man slappe av og slå seg løs, for så snart man støter på noe som kunne være bare det minste faretruende for deg eller maskinvareen din, vil Bitdefender varsle deg med en melding om at du er på vei ut i noe som potensielt kan være svindel eller bedrageri.

De tre fordelene med Bitdefender

Overordnet sett deles Bitdefenders tjeneste opp i tre kategorier, henholdsvis Beskyttelse, Ytelse og Privatliv – og det er med denne kategoriseringen Bitdefender har valgt å vise deg hvordan de utgjør en forskjell i forhold til brukervennlighet, sikkerhet og privatliv.

Men hensyn til sikkerhet fungerer Bitdefender som det optimale antivirusprogrammet. Med varsling og blokkering unngår du å støte inn i farlige avkroker på Internett, og samtidig blir du så også varslet og stoppet, hvis man ved en feil eller ubevisst skulle ha startet en nedlasting av filer som potensielt kan være skadelige for deg og datamaskinen din. For brukervennlighetens skyld kan man også bruke Bitdefender til Mac til å blokkere uønsket programvare for reklame. Noe som faktisk er en funksjon mange av oss har lengtet etter i lang tid. Med Bitdefender slipper du nemlig på den måten å bli forstyrret av irriterende og uinteressante reklamer som du ikke spesifikt har spurt etter – noe som kraftig forenkler din ferd på Internett.

I relasjon til din ytelse har Bitdefender tatt antivirusprogrammet til nye høyder. Her har man nemlig valgt å optimalisere yteevnen, slik at Bitdefender ikke på noen måte påvirker ytelsen på din enhet. For deg med behov for en hurtig Mac er det genialt, da man ellers fort kan føle at ens antivirusprogram blir en merkbar belastende faktor i stedet for at det blir et av de programmene man faktisk er aller mest glad for. Det viser seg da også i forhold til hele programmets brukervennlighet.

Med karakteren ”Best i test” er Bitdefender nemlig kåret til å være det mest brukervennlige antivirusprogrammet på markedet, når man spør forbrukerne selv – og det skyldes blant annet at den hurtige skanningen og nettskybaserte tjeneste gjør det enkelt og overkommelig for forbrukeren selv å bruke programmet – hvilket faktisk hele 500 millioner brukere på verdensplan allerede gjør i dag.

I forhold til den siste kategorisering, nemlig Privatliv, har Bitdefender tatt den internasjonale samfunnsdebatten vedr. håndtering av personfølsomme data seriøst. Resultatet har blitt ikke noe mindre enn et klokkeklart eksempel på hvordan den perfekte løsningen – når det kommer til privatliv – skal se ut. En av de mest banebrytende funksjonene ved Bitdefender til Mac er at man ikke lenger videresender alle mulige personlige opplysninger når man for eksempel deltar på sosiale plattformer slik som Facebook og Twitter.

I stedet for bare å åpne opp, som man ville gjøre uten slike privatlivsforanstaltninger, sørger Bitdefender nemlig for at alle de videresendte opplysningene blir kryptert på en slik måte at hverken Facebook eller noen annen sosial plattform for den saks skyld kan bruke dem i for eksempel reklameøyemed. Og det må da sies å være en sikkerhet det er verd å føle på når man gang på gang hører om hvordan alt for personfølsomme data fritt blir sendt rundt til folk og institusjoner med skjulte agendaer.

Bitdefenderstøtte døgnet rundt

Sammenligner du Bitdefender til Mac med andre antivirusprogrammer, er Bitdefender annerledes fordi de tilbyr kundestøtte døgnet rundt. Denne tjenesteen ser man ikke hos mange av Bitdefenders konkurrenter, men for å gjøre noe annerledes tilbyr Bitdefender tilstedeværende støtte i troen om at det også er med på å gjøre forbrukeren tryggere ved surfing og bruk av nettet.

På den måten skal man ikke vente på en tilbakemelding hvis man er redd for at man har vært utsatt for et datasnokangrep eller annen form for lekkasje som potensielt kan skade deg, din økonomi og i verste fall familien din. Den direkte adgangen til kundestøtte gjør også at hele oppsettet omkring Bitdefender er mer håndterbart for en forbruker som kanskje ikke føler seg helt skarp og sikker når man setter opp slike programmer, og i det hele tatt er det bare med på å skape en bedre og mer tilstedeværende følelse på tvers av utbyder og forbruker.

Har du ikke før hatt føling med, eller prøvd krefter med, de mange funksjonene tilbudt av Bitdefender, kan du med fordel lese mer om hvordan Bitdefender til Mac fungerer på deres egen hjemmeside. Så er du sikker i kampen mot nettkriminalitet og trygg ferdsel på nettet.

Bitdefender Antivirus til Mac

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0