Slik avinstallerer du Bitdefender med Bitdefenders avinstallasjonsverktøy

Bitdefenders avinstallasjonsverktøy er et brukervennlig hjelpeprogram til avinstallasjon av programvareprodukter utviklet av Bitdefender. Denne fremgangsmåten anbefales varmt når du ikke klarer å avinstallere et Bitdefender-program fra det vanlige kontrollpanelet i Microsoft Windows.

På grunn av sine komplekse prosessorer kan antivirusprogrammer være vanskeligere å avinstallere og fjerne enn alminnelige dataprogrammer. I visse situasjoner finnes det ikke engang en synlig avinstallasjonsknapp i Kontrollpanelet for det sikkerhetsprogrammet du ønsker å avinstallere. Til dette formålet tilbyr selskap som utsender antivirusprogramvare vanligvis en funksjon til avinstallasjon, som i de fleste tilfeller vil levere forventet resultat.

Som ethvert annet IT-selskap med respekt for seg selv leverer Bitdefender, til nesten alle sine versjoner, et hjelpeverktøy til avinstallasjon. Bitdefenders avinstallasjonsverktøy er i stand til fullstendig å avinstallere følgende produkter: Bitdefender Free Edition, Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security og Bitdefender Total Security. Alle de siste generasjonene av sikkerhetsproduktene, fra 2008 til nåværende tidspunkt, støttes.

Bitdefenders avinstallasjonsverktøy er lett å håndtere. Det krever minimale anstrengelser av brukeren og er helt og holdent flyttbart (det vil ikke etterlate fotspor i datamaskinens registreringsdatabase).

Start det ganske enkelt ved å velge det produktet som skal avinstalleres fra nedtrekksmenyen via programmets brukergrensesnitt og start prosessen. Prosessen vil kunne ta noe tid, avhengig av kompleksiteten til programvaren som skal avinstalleres. Så snart avinstallasjonen er ferdig må datamaskinen startes på nytt for at endringene skal tre i kraft.

Last ned Bitdefenders avinstallasjonsverktøy

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0