Derfor skal du velge Bitdefender

Det er mange gode grunner til at du som forbruker skal vurdere Bitdefender som antivirusprogrammet ditt og din sikkerhet på nettet når du, din partner og dine barn ferdes på det store ”farlige” internettet. For med Bitdefender får du ikke kun et antivirusprogram som varsler deg når du surfer rundt på nettet – du får endog et velutviklet kontrollpanel, som du kan bruke til å sørge for at nettangrep aldri når så langt at de potensielt blir farlige for deg, familien din eller datamaskinen din. Les med videre, og vi ser på de mange fordelene man får ved å bruke Bitdefender som antivirusprogram og sikkerhetsventil.

Best i test

Når du bruker Bitdefender som antivirusprogram, får du et program som er gitt tilbakemeldinger og anerkjent av forbrukerne selv. Forskjellen fra andre antivirusprogrammer er at Bitdefender i flere år på rad er kåret til å være best i test og blant de aller beste antivirusprogrammene verden over. Denne hederen er på sin rette plass hos bitdefenders utviklere som hele tiden jobber intenst for å gjøre deres tjeneste enda tryggere, slik at man som forbruker helt trygt kan ferdes og surfe rundt på nettet uten frykt for å komme til å laste ned eller tillate noe som potensielt kan være farlig. Et av de viktigste målene hos Bitdefender er at man som forbruker skal kunne ha tillit til de mange mulighetene man har med Internett, og derfor har de da også utviklet flere forskjellige programmer som sikrer deg selv, internettforbindelsen din og til og med maskinvaren din.

En effektiv løsning for hele familien

En av de løsningene man hos Bitdefender er særdeles stolte av er Bitdefenders egen familiepakke. Med den har man nemlig mulighet til å beskytte hele familien mot nettangrep og uvelkomne gjester, og det hele styres direkte fra programmets kontrollsenter. På den måten kan man som forelder overvåke barns ferden, og man kan faktisk også definere og bestemme hva som kan og ikke kan vises for ens barn. Programmet har selvfølgelig sin smarte varslingsfunksjon som finner ut av og gir beskjed hvis man er på vei inn på noe som ikke er videre barnevennlig, men i tillegg kan man også snevre det enda mer inn dersom man som forelder gjerne vil sørge for at ens barn ikke utsettes for noe som potensielt kan være skadelig for barnet eller som vil være faretruende for datamaskinen, nettbrettet eller telefonen – eller de opplysninger man har oppgitt i andre situasjoner.

Dette er den best mulige sikkerheten og kontrollen man kan ha som foreldre, og det gir trygghet hele veien rundt, når man således kan være forsikret om at barns påvirkelighet og tillit ikke kan medføre at det faktisk blir skadelig.

Bitdefender fås i tre forskjellige «vektklasser»

Antivirusprogrammet, Bitdefender, fås i tre forskjellige vektklasser alt avhengig av behov og sikkerhetsnivå: Antivirus Plus, Internet Security og Total Security. Man kan dermed fritt velge hvilken pakke som fungerer best til ens behov. Fordeler og ulemper ved de forskjellige løsningene kan finnes på Bitdefenders egen hjemmeside, og man kan med fordel sammenligne disse med de funksjonene man får fra andre steder. Det som er felles for de alle er likevel at de garanterer for at man generelt kan senke skuldrene og ha mer tillit til sin søkehistorikk og fremtidige søk. Utviklet til å motstå nåtidens datasnoker er de nemlig alle effektive utover det vanlige, som man også får bekreftet hvis man spør forbrukerne selv. Her har Bitdefender mottatt heder og ære, og har blitt kåret 5 år i trekk til å være den antivirustjenesten som treffer forbrukerne best etter deres behov.

Sikrer deg mot misbruk av personinformasjon

I en tid hvor personinformasjon og beskyttelse av disse er høyt på den internasjonale agendaen, kan man også lene seg tilbake hvis man i forveien har alliert seg med Bitdefenders sikkerhetsprogram. En av de viktigste funksjonene i dette antivirusprogramet er nemlig, at man beskyttes mot misbruk av personinformasjon, siden all personlig informasjon krypteres, før det sendes videre til større internasjonale medier slik som for eksempel Facebook eller Twitter. Denne tjenesten finner man ikke hos mange andre antivirusprogrammer som primært søker å sikre deg mot misbruk og angrep fra datasnoker og andre datakriminelle, og som ikke anerkjenner at de internasjonale sosiale mediene potensielt kan være farlige. Man blir gjerne litt roligere til sinns når man vet at også data gitt videre til disse mediene kan beskyttes mot misbruk og videregivelse. I en tid hvor overvåkning av brukeradferd og påvirkning av kjøpsmønstre er en nøkkelfaktor i all surfing på nettet, er det godt å vite at man så langt det er mulig er beskyttet.

Revolusjonerende: Ekstern administrasjon

Bitdefender slår sine konkurrenter ned i støvlene med sin unike mulighet for ekstern administrasjon – fjernstyring. På den måten har man et verktøy i kampen mot tyveri av maskinvare, og man kan samtidig i høyere grad også styre hvilken søkeadferd man vil tolerere på sine enheter, også når det ikke er en selv som surfer rundt. Denne funksjonen er spesielt egnet i de situasjonene hvor barn og unge tillates adgang til Internett, men hvor man i en eller annen grad gjerne vil sørge for at de ikke eksponeres for noe man ikke finner barnevennlig. På den måten skal man ikke lenger være til stede for å blokkere uønsket innhold, men man kan faktisk gjøre det fra arbeide, hjemmet eller ferien, hvis den sikrede enheten står et sted man ikke helt enkelt kan komme til. Kontrollen gis kun til deg, og du kan derfor være trygg på at det ikke er Bitdefender selv som tar styringen – den skal du nemlig helt selv definere.

Velg Bitdefender neste gang du leter etter et antivirusprogram

Har du ikke før prøvd krefter med Bitdefender som antivirusprogram, er det bestemt et forsøk verd. På den måten får du den beste sikkerheten, bare spør såvel eksperter som forbrukere, og du kan helt selv sette sammen en pakkeløsning som passer deg, familien din, din virksomhet eller datamaskin. Unngå uheldige nettangrep og velg i dag en løsning som garantert vil sikre deg mot de verste farene som lurer rundt i krokene på det store vide internettet, som vi alle daglig beveger oss rundt på.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0