Beskytt hele familien med Bitdefender Family Pack

Som foreldre kan det være vanskelig å la sitt barn ferdes fritt på nettet. Rundt omkring i krokene finnes informasjon, bildemateriale og andre skrekkhistorier som bestemt ikke er barnevennlige, og man vil generelt gå langt for å hindre at ens barn blir eksponert for slikt.

Med Bitdefender Family Pack kan du sørge for at du og dine barn ferdes sikkert på nettet. Pakken, som består av antivirusprogrammer til hele familien, er nemlig laget slik at man som forelder har full kontroll på hvordan og hvor ens barn ferdes når de surfer på nettet alene eller sammen med sine venner. Det gjør at du trygt kan la dem leke med deres nettbrett eller smarttelefon, og du skal ikke være bekymret for at de plutselig utsettes for noe som ikke er barnevennlig.

Bitdefender Family Pack

Beskytter mot nettangrep

Som voksen ved man godt hva man skal unngå hvis man ikke ønsker å falle i de mange fellene for nettkriminalitet man finner på nettet. Litt sunn fornuft forteller oss at man ikke skal laste ned noe fra sider man ikke kjenner og ikke vurderer som troverdige. For barn er det ikke alltid slik, for selv om det for voksne virker å være logikk for perlehøns, har barn en annen tiltro til at nettet er et trygt sted å oppholde seg. Med Bitdefenders familiepakke kan du sørge for at dine barn ikke plutselig kommer til å laste ned noe som potensielt er skadelig for dem eller deres maskinvare.

Faktisk er Bitdefender kåret til å være den beste antivirustjenesten i verden når det kommer til beskyttelse mot nettkriminalitet og de fellene man finner rundt om på nettet. Man behøver ikke ha en merkelig søkehistorikk for å bli fanget i nettets mørke avkroker – de finnes nemlig overalt.

Familiepakken fra Bitdefender gir kontrollen over til foreldrene, slik at det er foreldrene som helt og holdent bestemmer hvilke sider barna i husstanden kan og ikke kan se. På den måten kan man beskytte bedre enn bare ved å forebygge nettangrep. Slik kan man også sørge for at barn i ung alder heller ikke blir eksponert på sider og i innlegg de ikke er modne nok til, hvilket i de aller fleste tilfellene er å foretrekke – ikke bare for foreldrene, men også for barna selv.

GPS-sporing og adferdsvarslende

Nytt i Bitdefender og generelt nytt i forhold til hele bransjen for antispionvare er at man med denne familiepakken også får GPS-sporing. På den måten vet man også som foreldre hvor ens barn ferdes fysisk såvel som virtuelt. Det gir også en trygghet i forhold til barnets ve og vel, og man kan med et glemsomt barn alltid finne frem til hvor dette har gått hen, eller med hvilken kammerat det har blitt med hjem. En tilleggsfunksjon mange foreldre har savnet, og spesielt nyttig når barnet når en viss alder hvor handlefrihet går hånd i hånd med ansvaret om å informere sine foreldre om hvor man er og går hen.

Foruten den smarte GPS-sporingen, har Bitdefender også utviklet en adferdsvarslende funksjon som forteller foreldre om barns søkeadferd og eventuelt mindre heldige tendenser. På den måten er man som forelder også bedre i stand til å snakke med sine barn om hvordan man som ansvarlig person ferdes på nettet i et univers hvor det ofte byr på utfordringer når man skal skille mellom rett og galt. Bitdefenders formål med denne funksjonen er å sørge for trygg tid på nettet ved å gjøre mer enn bare å være et blokkerende antivirusprogram. På den måten forebygges det hos barn og unge slik at de beholder tryggheten når Internett brukes, og man får bedre muligheter – ikke bare av antivirusprogrammet – men også i ettertid av sine foreldre og ansvarlige.

Blokkerer eksterne reklameoppkall og forsøk på bedrageri

Med Bitdefender Family har man som forelder også mulighet til å blokkere oppkall og tekstmeldinger fra telefonnummer man ikke synes har noen relevans for sine barn. Det betyr at ens barn aldri vil bli oppringt av en irriterende telefonselger, og det betyr også at man som forelder kan beskytte seg mot at barn og unge blir forsøkt svindlet når en svindler ringer og forsøker å få deg til å gi dem adgang til din datamaskin eller nettbrett.

På nytt er det nemlig her et spørsmål om tillit og modenhet, og der hvor voksne enklere gjennomskuer trusler og en utroverdig telefonsvindler, kan det være utrolig vanskelig for barn å vurdere like godt. Med Bitdefenders familiepakke har man her to muligheter som foreldre. Den ene går ut på at man definerer hvem ens barn får lov til å komme i kontakt med og bli kontaktet av, hvor den andre blokkerer alle telefonoppkall som ikke lar seg identifisere med en innringer-ID. Deretter velger man selv, som hovedansvarlig, hvordan man ønsker å sette opp sperre.

En god løsning for trygg ferdsel på nettet

Står du i den situasjonen, hvor tiden er kommet, og dine barn begynner å skulle ha adgang til Internett og det universet hvor vi alle ferdes daglig, kan du med fordel vurdere å alliere deg med Bitdefender Family til hele familien. På den måten oppnår du best mulig sikkerhet, og du har mulighet til også å kontrollere dine barns adferd når de ikke sitter like ved siden av deg. Løsningen fra Bitdefender er ikke kun allsidig på grunn av sine mange brukerdefinerte og smarte funksjoner, men den er endog effektiv og har på flere måter vunnet tittelen som et av de aller beste antivirusprogrammene i verden.

Det er da verd å føle på når man skal bruke en sikkerhetsventil mellom ens barn og det store ”farlige” Internett. Løsningen fra Bitdefender fås til såvel Windows, MacOS, Android og iOS, og er således en løsning som kan brukes på tvers av operativsystem og telefontyper. Det fungerer på en og samme måte, og hvis du har flere spørsmål vedrørende sikkerheten knyttet sammen med familiepakken fra Bitdefender, kan du med fordel undersøke de mange lukrative og barnevennlige funksjonene på Bitdefenders hjemmeside. Gi deg selv et innblikk i den nyeste utviklingen på markedet for foreldrekontroll og antivirusprogrammer.

Bitdefender Family Pack

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0