Slik beskytter du mobilen din

Når man kjøper ny mobil er det mange ting man gleder seg til. Man gleder seg til å se hvordan alle de nye funksjonene og oppgraderingene fungerer og hvor mye bedre bilder man kan ta med det nye kameraet. Men i denne gleden er det lett å overse noen viktige ting i forhold til hvordan du beskytter den helt nye mobilen din best mulig – men det er her vi kommer inn. I denne artikkelen skal du nemlig få noen tips og råd til hvordan du kan beskytte den nye mobilen din best mulig.

Det er mange ting man kan gjøre for å beskytte den nye mobilen sin best mulig. Vi har delt det inn i tre forskjellige deler, sånn at det skal bli enkelt for deg å danne deg et overblikk over akkurat hva du burde gjøre – det tredje tipset glemmer de fleste!

Kjøp et skikkelig bra deksel

Når det kommer til å kjøpe deksel til mobilen sin er det mange å velge mellom, og dette er absolutt ikke et unntak når det kommer til den nye Samsung Galaxy S22 Ultra, som du akkurat nå kan forhåndsbestille. Men det å velge deksel er kanskje ikke så enkelt som man skulle tro – for det er mange deksel som er fokusert på design og ikke funksjon – og du vil selvsagt ha noe som kan leve opp til begge deler. Her er noen faktorer du kan tenke over når du skal kjøpe deg et Samsung Galaxy S22 Ultra Deksel:

  • Er det laget av et materiale som virker beskyttende når man for eksempel mister mobilen på bakken? Hard plast knekker fort, og andre materialer beskytter mobilen bedre. Tenk over hva det er laget av før du velger det.
  • Beskytter det siden, baksiden eller også forsiden av mobilen? Se etter et deksel som både dekker sidene, baksiden og kanten på forsiden. Det kan hindre at glasset knuser.

Invester i beskyttelsesglass

Det å beskytte skjermen er en viktig del av å beskytte mobilen din. Det er en liten investering som gir stor beskyttelse, og er absolutt verdt det!

Installer et antivirus-program

De to punktene over er noen man oftest tenker på når det kommer til å beskytte mobilen sin. Men det å beskytte mobilen sin mot virus er noe de aller fleste glemmer å tenke på. Vi beskytter kanskje andre enheter, men det er lett å glemme mobilene våre – til tross for at disse er absolutt like utsatte som andre enheter.

Når du får en ny telefon, er det greit å gjøre dette med en gang. Det er lett å glemme hvis man allerede bruker mobilen sin, men det å huske å gjøre det før man begynner å bruke den, kan være en fin huskeregel som kan gjøre at det faktisk blir gjort. Om du velger den gratis eller betalte versjonen har selvsagt litt å si, men begge deler er klart bedre enn å glemme det, så gå for den modellen som passer best for deg og din økonomi.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0