Bitdefender Digital Identity Protection

Din private data burde alltid forbli privat. Mange opplever databrudd som lekker sensitiv og privat informasjon på nettet. Det kan være svært farlig, du kan oppleve at andre stjeler din informasjon og misbruke den. Dette problemet vokser i takt med at verden digitaliseres og de aller fleste ferdes på internett daglig. Heldigvis finnes det programmer som sikrer deg trygg ferdsel på nettet.   

Det er alltid lettere å forhindre enn å rette opp i et databrudd. Derfor gjelder det å sikre sine enheter, før skaden er skjedd. Med Bitdefender Digital Identity Protection, vil din digitale identitet være trygg mot hackere eller andre som prøver å stjele eller dra nytte av din informasjon. Da behøver du ikke å bekymre deg over hvor sensitiv informasjon tar veien og kan med god samvittighet bruke internettet slik du pleier å gjøre.

Sikkerhet på nett

Et program som dette vil scanne internettet etter din private informasjon på uønskede sider. Dette kan for eksempel være en mailadresse som er blitt hacket, eller at noen har fått tilgang til dine kontoer på sosiale medier. Du vil få umiddelbare varslinger om nye brudd og personverntrusler slik at du alltid vet hvor din informasjon er. Internettet er et stadig voksende fenomen og det er mennesker som hele tiden finner nye måter å utnytte brukerne av det på. Derfor er det viktig at du holder deg oppdatert, dette kan du gjøre på configmgr.no.

For sikkert bruk av internett i hjemmet kan du bruke en Home Scanner. Denne finner uønskede gjester på din internett boks og forsikrer at kun familie og gjester har tilgang. En scanner vil blokkere adgang for hackere som kan ta seg inn på det trådløse internettet og videre hente informasjon fra datamaskiner og smarttelefoner som er koblet opp mot det. På denne måten er du beskyttet mot databrudd i hjemmet og du slipper å bekymre deg for om privat informasjon på dine enheter blir offentliggjort.

Gjelder dette meg?

Det kan være du tenker at slike databrudd ikke gjelder deg som kun ferdes «trygt» og lovlig på internett. Sannheten er at dette er noe som potensielt kan skje alle, uansett hva du bruker internett til. Statistikk viser til en økning på 72% hos kontoer som blir komprimert på grunn av databrudd. Store deler av disse bruddene er vedrørende økonomi og betalingsinformasjon. De fleste finner ut av problemet for sent og etter skaden allerede har skjedd, noe som kan få store økonomiske konsekvenser. Du kan lese mer om dette på gigacon.no.

Heldigvis finnes det en løsning på problemet. I en tid der vi bruker internettets teknologi i store deler av hverdagen, har det aldri vært viktigere å beskytte seg mot farene som finnes der. Når du bruker programmer for identitets beskyttelse kan du forhindre databrudd og sikre at din private informasjon, forblir privat. Du kan dermed ferdes trygt på internett uten bekymring over din private informasjon og detaljer. Ved å forhindre databrudd kan du ta kontroll og over sensitiv informasjon, senke skuldrene og nyte tiden online.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0