Slik fjernes rootkits med Bitdefender Rootkit Remover

Bitdefenders anti-“rootkit”-løsning er laget for å undersøke datamaskinen for ethvert tegn på infeksjon med denne typen søppelprogramvare, nemlig “rootkits”, og rapportere det til brukeren.

Programmet fokuserer på “rootkits” og digitale trusler som påvirker systemets oppstartsprosess ved å smitte MBR (Master Boot Record), VBR (Volume Boot Record) eller selve oppstartskoden. Ved å få fotfeste i disse områderene oppnår “rootkit”-trusselen ubegrenset adgang til hele datamaskinen.

Bitdefenders “rootkit”-fjerner krever ikke installasjon ettersom programmet er parat til skanning umiddelbart etter nedlasting. I tillegg kan Bitdefenders “rootkit”-fjerner kjøres fra en flyttbar ekstern enhet uten problemer. Programmet har et enkelt dialogvindu og det er ingen konfigurasjonsvalg å rote med. Start ganske enkelt hjelpeverktøyet og begynn scanneprosedyren.

Det skulle bokstavlig talt ta et øyeblikk å gjennomføre hele operasjonen, fordi hjelpeverktøyet kun søker etter kjente trusler som befinner seg på noen utvalgte plasser, basert på deres trusselnivå. Det er også mulighet til å eliminere infeksjonen og i de fleste tilfellene krever operasjonen en omstart av datamaskinen.

Last ned Bitdefenders Rootkit Remover – 32-bit

Last ned Bitdefenders Rootkit Remover – 64-bit

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0