Vær trygg med et antivirusprogram

De siste tiår har verden gått gjennom en teknologisk revolusjon, og stort sett alle befinner seg på internett. Noen bruker det for jobb og skole, mens andre tilbringer tid her i fritiden. Det er nesten umulig å ikke møte på det daglig, og fenomenet har åpnet mange nye dører. Likevel kan det være svært utrygt, og det er viktig at man er ekstra forsiktig om man ferdes på internett.

Vi gir ut enormt mye informasjon om oss selv på internett, og det har blitt så vanlig at man sjeldent tenker over det. Du kan sikkert ikke huske hvor mange ganger du har laget et brukernavn og passord, tilmeldte deg nyhetsbrev med mail, eller tastet inn kortinformasjon i nettbutikker. Det er også mye sensitiv informasjon lagret på datamaskinen som burde beskyttes med et antivirusprogram. Her kan du lese om hvordan du holder deg trygg på nett.

Hvordan fungerer det?

Et antivirusprogram har som formål å beskytte din datamaskin, ved å finne og fjerne skadevarer. Dersom det er noen hull i ditt sikkerhetssystem, vil programmet blokkere disse slik at du og din maskin er trygg. Virus kan ofte komme gjennom spam e-mails, og et godt antivirusprogram har også en mail-scanner. Ettersom virus er et fenomen som stadig utvikles, vil det være ønskelig med et nytt og oppdatert program. Når du velger et antivirusprogram, kan det være smart å se på hvilke tilbakemeldinger det har fått fra tidligere brukere.

Sikre din informasjon med en VPN

En VPN kan sikre deg mot hackere, websider og nettlesere som ønsker å stjele din private informasjon. Tjenesten krypterer internettforbindelsen, og skjuler din IP-adresse. Dette gjør det lettere for deg å være trygg på nett og sikret fra uforventede sikkerhetsbrudd. Det finnes gode VPNs som kan lastes ned på internett, du vil også kunne finne noen gratis versjoner. Dette er en enkel måte å sikre seg på nett, og er spesielt viktig dersom du bruker din datamaskin på offentlige internett. Dette kan for eksempel være flyplasser, hoteller osv.

Bitdefender antivirusprogram

Et antivirus program kan sikre deg og din ferdsel på internett. Bitdefender er en av de mange utbyderen som tilbyr slike program. Dette er installert på over 500 millioner datamaskiner i verden, og er dermed en av de største leverandørene innenfor området. Det er et prisbelønnet program som kan brukes til Windows-, Android-, Mac og iOS-enheter. Bitdefender bruker AV-Comparatives, som er et anerkjent og nøytralt analyseverktøy som gjør programmet svært sikkert og effektivt.

Ønsker du sikkerhet til hele familien kan du kjøpe Bitdefender Family Pack. Dette vil beskytte alle enhetene i hjemmet ditt, og gjør at hele familien kan ferdes trygt på internett. Pakken har blitt tildelt prisen «årets produkt», og er et svært brukervennlig og funksjonelt produkt. Real-Time Protection blokkerer trusler umiddelbart, og gjør din maskin trygg for alle.

Når det kommer til sikkerhetsbrudd på nett, vil du aldri bli varslet før det skjer. Derfor er det viktig å være forberedt og bruke et antivirusprogram på din datamaskin, slik at du kommer hackerne i forkjøpet.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0