VPN til Windows 11

Det er mange som ønsker seg muligheten til å strømme innhold på nettet som man kanskje ikke har adgang til, på grunn av at man kanskje bor i et land der det ikke er adgang. Dette kan gjelde alt fra strømmetjenester som HBO og Netflix til populære tjenester som YouTube. Og da er det skikkelig bra at det finnes en mulighet til å gjøre nettopp dette – nemlig gjennom å laste ned NordVPN til Windows 11, sånn at man kan strømme helt uten noen begrensinger på innholdet man vil se.

Det er veldig enkelt å laste ned NordVPN, og man får rett og slett nesten umiddelbar adgang til å kunne strømme på denne måten. Det er heller ikke en hvilken som helst VPN-tjenesten, men den raskeste i verden faktisk, og i tillegg er det absolutt en av de sikreste, på grunn av at tjenesten krypterer informasjonen og internett-tilgangen din, sånn at du ikke er like utsatt mot kriminelle på nett, som hvis du for eksempel hadde brukt en annen VPN-tjeneste.

Få NordVPN til alle enhetene dine

Det er mange av oss som har flere enheter, og det er derfor ikke noen grunn til at man bare skal bruke denne muligheten på en av dem. Men det er ikke alltid at disse tjenestene fungerer like godt på alle enheter, men det gjør NordVPN. Her får du like bra utbyttelse uansett om du bruker Android, Windown, macOS, eller iOS, eller noen av de andre tilgjengelige styresystemene. Uansett hva du har, får du en veldig fin og ikke minst brukervennlig tjeneste som er enkel, trygg og sikker.

Tilpass tjenesten helt selv etter det som passer deg

Noe av det beste med denne tjenesten, sammenlignet med mange andre lignende tjenester, er at det er enkelt å tilpasse tjenesten etter hvilke behov man har, og hvordan man bruker den. For eksempel har man muligheter som:

  • CyberSec, som kan aktiveres for å beskytte maskinen din mot ting som phishing, botnet-kontroll og andre trusler på nettet. Dette er noe som faktisk er helt nødvendig, fordi det å bruke en VPN-tjeneste faktisk er noe som kan utsette deg for risiko for kriminalitet på nett. Det å velge å aktivere CyberSec er derfor noe av det beste du kan gjøre for deg selv.
  • Split tunneling, som kan aktiveres for å kunne velge hvilke deler av trafikken din som skal sikres og hvilken del av trafikken din som skal gå utenfor den krypterte tunnelen. Du kan spesifisere dette på mange måter, for eksempel gjennom å velge enkelte apper eller nettadresser du vil beskytte. Dette kan gjøre akkurat din beskyttelse unik i forhold til hva du har behov for, og er noe som klart teller i positiv retning i forhold til å velge denne tjenesten.
  • Velg plassering, sånn at du kan få lov til å nyte strømming på nett, helt uten avbrytelser. Her kan du koble deg til servere i over 60 forskjellige land, noe som gir deg en unik mulighet for å utforske mye bredere enn du ellers hadde hatt mulighet for. Du kan velge å åpne kartet eller se på listen over servere for å velge hvilken kryptert destinasjon som du ønsker.

En bedre opplevelse på nettet

Når man tenker på VPN-tjenester, tenker nok de aller fleste på det at man kan koble seg opp mot servere rundt omkring i verden, sånn at man kan få lov til å få adgang til innhold som man ikke ellers hadde fått. Men sannheten er at det er så mye mer enn det. Det er nemlig også mange andre fordeler ved å bruke NordVPN, som ikke har med det å gjøre. De aller viktigste er at du nesten har ubegrenset båndbredde, smartplay og nesten ingen forsinkelser. Mer om det her.

  • Når du bruker NordVPN har du samtidig nesten helt ubegrenset båndbredde. Enten du bruker det på jobb eller på privaten, kan du utforske nettet uten at noe som helst kommer i veien. Du har nemlig en unik mulighet til å gå på oppdagelse uten at noe som helst kan gjøre forbindelsen din dårlig.
  • SmartPlay gir deg mulighet til å strømme på PC-en din helt uten å skulle håndtere noe ekstra bufring, noe som er innmari deilig. Det eneste du trenger å gjøre er å koble deg på serverne deres og overlate deg selv til den fantastiske teknologien deres. Enkelt og greit!
  • Du opplever også nesten ingen forsinkelser, noe som gir deg en helt annen mulighet til å kose deg på nett. Du får samtidig toppsikkerhet. Så både høy hastighet og høy sikkerhet. Og hva er vel bedre enn det?

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0